– 25% på alle øyeprodukter fra Dermalogica

Beskytt det delikate øyepartiet ved hjelp av våre øyeprodukter, som er utviklet spesielt for å beskytte mot ytre påvirkninger, samtidig som de fukter, lysner og minimerer mørke ringer og fine linjer rundt øynene. I oktober får du 25% rabatt på øyeprodukter fra Dermalogica.

Slik beholder vi en trygg salong

Les mer om hvordan vi, i samarbeid med Norske frisør- og velværebedrifter, kan være trygg samtidig som du skal få en god opplevelse. Tiden hos oss skal være like fantastisk som før Covid-19. På grunn av Covid-19 og sikkerhetstiltak tilkommer 50,- i hygieneavgift på våre behandlinger. Ved avbestilling samme dag, grunnet Covid-19 og karantene, så må man betale et gebyr på kr 300,-.

Velkommen til oss for god pleie og en avkobling i hverdagen!

Deluxe Spa Clinic tilbyr et variert og komplett behandlingstilbud innen spa, velvære og medisinske behandlinger.

Vår styrke er å kunne tilby de mest innovative behandlingene innenfor bransjen, og skreddersy ulike behandlingsforslag etter kundens behov og ønsker. Deluxe Spa Clinic tilbyr alt fra en enkel behandling og kurer, til større spa-pakker. Vi gir personlig service og skreddersyr løsninger tilpasset deg.

I en avstressende atmosfære og delikate lokaler tilbyr vi et mangfold av behandlinger utført av høyt kvalifiserte terapeuter.

Professjonell ekspertise

Vår nettbutikk styres av hudterapeuter og vi kan skreddersy hjemmerutinen for deg, for optimalt resultat og for å oppnå din beste hudtilstand.

Våre favoritter

Lurer du på noe?

Våre terapeuter jobber også etter avtale utenom normal åpningstid!

  Kontakt oss

  E-post: post@deluxe-spa.no
  Telefon:+47 69 31 62 30

  Adresse

  Storgata 32,
  1607 Fredrikstad

  Åpningstider

  Mandag: 10.00 – 18.00
  Tirsdag: 10.00 – 18.00
  Onsdag: 09.00 – 16.00
  Torsdag: 10.00 – 20.00
  Fredag: 09.00 – 17.00
  Lørdag: 10.00 – 14.00

  Meld deg på vårt nyhetsbrev!

  Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gode tilbud og spennende nyheter i din mailbox.